REFERENSER

”Robert recently attended and completed my four-day foundation course, and I was consistently impressed by his honest enthusiasm and obvious physical abilities. I’ve had many in-depth conversations with Robert concerning his T3 project, and though ambitious I firmly believe it will be successful given his current energy, integrity, and overall attitude. Furthermore, Robert recently hosted me for two public seminars and I can sincerely attest to his organisational skills being of the highest order – add being an attentive and conscientious host, and this means I am already looking forward to the next event.”

MICK COUP
Founder, Core Combatives


“Robert har en gedigen bakgrund inom kampsport och ett stort intresse kring realistiskt självförsvar. Jag är glad och stolt över att ha honom som min elev. Han brinner för det han gör och sådana som han behövs i dagens samhälle. Jag rekommenderar alla som är intresserade av realistiskt självförsvar att ta reda på vad T3 har att erbjuda. Jag önskar T3 Självskydd lycka till.”

JYRKI SAARIO
Primus motor, Scandinavian Defendo


“Jag har tränat en del mot knivattacker på olika klubbar. Men den knivträning som gavs här på T3, gav mig en känsla för hur farlig kniv kan vara (utan att någon under träningen kom till skada). Detta fick mig att inse att det är bättre att springa, än att försöka avväpna gärningsmannen. Jag tycker att det här var en bra kurs, med ett pedagogiskt upplägg. Instruktörerna var kunniga och de gav massor med individuell feedback! Jag rekommenderar därför starkt andra att också ta chansen, att delta i kommande seminarium med T3”

En nöjd seminariedeltagare


“Det finns många anledningar till att gilla T3. Stämningen och attityden gör att man vågar släppa lös och få ut det mesta utan att vara rädd för att göra bort sig och att T3 strävar efter att hålla ett anpassat utvecklingstempo oavsett hur länge du tränat är bara ett plus. Mina personliga anledningar till att jag gillar T3 så mycket är det faktum att jag är 100% övertygad om att det fungerar och då menar jag inte att det gör det efter 10 års träning utan det ger ett fungerande självförsvar och bättre självkänsla som kommer hjälpa dig redan från första dagen du lämnar träningslokalen.”

Thomas, nöjd 10-gångerselev


”Jag är mycket nöjd med de tio första lektionerna. Bra innehåll och lätt att lära sig, engagerad instruktör samt bra kollegor och stämning. Man fick lära sig mycket om en själv och vart ens gränser går. Jag är väldigt nöjd över hur mycket hårdare jag kan slå idag då man inte vet när det kan behövas. Nuvarande träningslokal är inte helt optimal för syftet och jag saknade lite utrustning som säck och liknande men jag kommer garanterat att fortsätta träna och utveckla mig hos T3. Värt vartenda öre!”

Daniel, nöjd elev


”Har en bit att åka till träningarna men det är det värt. Riktigt grym stämning inom gruppen och grym instruktör – lärt mig massor. Saknar lite mer avväpningstekniker men tycker teorin är verklighetsanpassad, mer sånt. Blivit snabbare, bättre och framförallt tryggare och säkrare än tidigare. Teknikerna är riktigt bra, inget lullull utan rent självförsvar. Helt klart värt pengarna, inne på min andra omgång…”

Emil, elev