FACEBOOK

Här nedan följer en direkt ström av de meddelanden som läggs upp på T3 Självskydds Facebooksida (Glöm inte bort att Gilla, någon av dina vänner kanske är intresserade av det vi gör). Den sidan får i sin tur meddelanden som läggs upp i Nyheter eller Event på den här hemsidan vilket kan innebära en viss rundgång.


 • Träning ikväll! Samling vikingavägen 55 i Handen kl. 19:00.
  Mvh
  Robban
 • Träning ikväll!
  Uppsamling vid Vikingavägen 55 i Haninge kl 19:00.
  Välkomna!

 • Här är senaste versionen av affisch/flyer (A3, A4, A6) och visitkort...

  Ville ha ett icke tids-, tema eller eventbaserat motiv utan mer locka till hemsida i allmänhet (där man kan förmedla aktuell information på bästa sätt) och gärna få folk att komma och prova på våra träningar i synnerhet. Vill att folk blir nyfikna, känner sig välkomna och känner att de vågar prova... Innan "man vet" så måste man uppleva och det gäller ju med allt

  Bildmotivet är ett försök att sticka ut lite då vi kommer få trängas med andra på olika anslagstavlor och liknande så det gäller ha något som drar till sig blickarna (även om jag är mer privat privat =)

  Nåt mer - vad tycks? Motiven är skickade för tryck men alltid intressant att höra folks åsikter...

  Jag hoppas att försöka nå både nybörjaren och den mer erfarna utövaren, ung som gammal, killar och tjejer... Lyckas jag med det?


 • TRÄNING IKVÄLL: VIKINGASKOLAN (Lilla salen, i Haninge), 19:30-21:00

  TEMA: STRIKING =)

  ALLA VÄLKOMNA!
 • TRÄNING IKVÄLL: TORVALLA, 19:30-21:00
  TEMA: Grappling
  Grenskydd och tandskydd är bra att ha... =)
  ALLA VÄLKOMNA!
 • En mycket enkel och vettig "checklista" för en trevlig utekväll...

  http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-xpa1/t1.0-1/p100x100/149383_575645825782229_822779400_n.jpg

  Polisen Södermalm

  Ska du ut på krogen ikväll? Här kommer 10 tips för en trygg kväll på krogen:1. Se till att äta ordentligt innan du börjar festa. Det gör stor skillnad när det gäller hur berusad man blir. 2. Om du står i en "oordnad" kö utanför en krog, där folk står och trängs, se upp för ficktjuvar! De stormtrivs vid sådana krogar. Där står de och trängs med andra och låtsas att de vill komma in, fast de i själva verket letar efter jackfickor de kan sticka ner händerna i. 3. Drick varannan vatten. Det är värt det! 4. Om du irriterar dig på en annan person på krogen för att han sagt eller gjort något du tycker är dumt, knyt näven i fickan och gå och drick ett glas vatten. Det valet kommer göra dig till en vinnare istället för en förlorare. 5. Om en ordningsvakt har gjort bedömningen att du inte får komma in på krogen på grund av berusning/attityd- lyssna på honom/henne. 6. Om en ordningsvakt har gjort bedömningen att du är för berusad eller stör ordningen och inte får vara kvar på krogen- lyssna på honom/henne. 7. Om din vän börjar få en dålig attityd mot sin omgivning- var en god vän och se till att han/ hon kommer hem innan något händer. Även om det innebär att din festkväll också tar slut. Du hade önskat att han/hon gjorde detsamma för dig. 8. Om du känner dig på dåligt humör och har hamnat i våldsamma situationer tidigare i samband med att du festat rekommenderar vi dig inte till att gå och trängas på en snabbmatsrestaurang efter krogstängningen. Från klockan 03:00 och framåt vet vi nämligen av erfarenhet och statistik att det "smäller" ofta på våra snabbmatsrestauranger, där det blir stora folkansamlingar. Välj hellre att äta någon annanstans där det är mindre folk. 9. Om du är mycket berusad och ensam- gå inte ensam på en bakgata med din smartphone i handen. Någon kan ta den ifrån dig. 10. Om du är mycket berusad och ensam- åk inte ensam kommunalt. Du kan somna och vakna utan mobiltelefon och plånbok.11. Om du är en man mellan 18-30 år, ta till dig denna text extra noga. Du hör till en riskgrupp.Nu låter det kanske som att det är livsfarligt att gå ut på krogen. Så är självklart inte fallet, snarare tvärtom. Våldet har minskat avsevärt den senaste tiden, vilket vi är mycket glada för. Här kommer några tips så vi kan fortsätta behålla den positiva utvecklingen av minskat gatuvåld. Ha en trevlig kväll!
 • TRÄNING IMORGON TORSDAG 17 APRIL PÅ VIKINGASKOLAN 19:30-21:00.

  FOKUS: STRIKES

  ALLA VÄLKOMNA!
 • TRÄNING IMORGON 15 APRIL I TORVALLA 19:30-21:00.

  FOKUS: GRAPPLING (Fritagningar, nedtagningar, mark, anti-grappling, counter-grappling, clinch, kontroll och transport)

  ALLA VÄLKOMNA!
 • TRÄNING IKVÄLL: Torsdag 3 april, 19:30-21:00 i Vikingaskolan (Lilla salen).

  TEMA: Principer kring vapen (främst kniv) och skydd/blockeringar

  ALLA välkomna!

  Ring om ni undrar något (0708 - 59 54 00)!

  Mvh
  Robert Baranyi
  T3 Självskydd

Comments are closed